➡️ Při nákupu v celkové hodnotě více než 15 000 Kč přikládáme hodnotný dárek!

Hodnocení obchodu

4,9 3764 hodnocení
5
3510x
4
161x
3
41x
2
33x
1
19x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora Jaroslava Stachová | 20.1.2023
obchod doporučuji, rychlé dodání v souladu s objednávkou
SS Avatar autora Stanislav Slezáček | 19.1.2023
Rychlé dodání, rychlé složení.
JJ Avatar autora Jana Jachňukova | 19.1.2023
Zatím velmi spokojená, vstřícnost super, ochota, určitě ještě budu nakupovat u vás dále. Děkuji
ML Avatar autora Martina Lacinova | 18.1.2023
Velmi spokojena. Čekám ještě na dodání zrcadla, které nebylo úplně v pořádku, ale oceňuji vstřícnost obchodu, kdy reagovali velmi rychle a nabídli možnost vyřešení k mě spokojenosti. Díky tomu budu zde objednávat i nadále.
LS Avatar autora Lidiya Shuster | 18.1.2023
Moc spokojení????
MB Avatar autora Miroslav Buben | 18.1.2023
Se skříní jsem spokojený. Vše bylo v pořádku. Jenom mám dotaz čí je to výroba a jaký nábytek ještě vyrábí.
FN Avatar autora František Němeček | 18.1.2023
Spokojenost. Děkuji.
DJ Avatar autora Drahomíra Jelínková | 18.1.2023
Vše o.k...
Avatar autora | 18.1.2023
super rychle jednáni i doručeni
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Dobrý den, děkujeme za Vaši pochvalnou recenzi. Máme radost z Vaší spokojenosti a budeme se i nadále snažit o co nejlepší kvalitu našich služeb. Těšíme se na Vaše další objednávky. Tým MAXIVA
M Avatar autora Monika | 18.1.2023
Spokojenost největší, jak zboží, tak doručení.
KL Avatar autora Květoslava Litošová | 17.1.2023
WOK pánev je perfektní, spokojenost i s obchodem
Avatar autora | 16.1.2023
Doba doručení byla 8 týdnů, a zboží přišlo ještě dříve.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Dobrý den, děkujeme za Vaši pochvalnou recenzi. Máme radost z Vaší spokojenosti a budeme se i nadále snažit o co nejlepší kvalitu našich služeb. Těšíme se na Vaše další objednávky. Tým MAXIVA
JR Avatar autora Jaroslav Rokos | 15.1.2023
Vše super.
JF Avatar autora Jakub Fiala | 15.1.2023
Lampa je pěkná, vše funguje, jak má. Provedení odpovídá popisu, jsem spokojený.
Avatar autora Marie Šimková | 14.1.2023
Vše v naprostém pořádku , ochota s přáním zákazníka bez problémů s úsměvem a kladným vyřízením. Rychlost dodání , kvalita produktů i vzhled dle obrázků... Doporučuji
DN Avatar autora Dana Novotná | 12.1.2023
Rychlé dodání
MK Avatar autora Miroslava KREJČÍ | 12.1.2023
Nábytek jsem objednala u této společnosti poprvé a jsme spokojeni.
P Avatar autora Petra | 11.1.2023
Vše bylo v pořádku.
Avatar autora Ivana Švestková | 11.1.2023
Vše v pořádku
Avatar autora | 10.1.2023
jedním slovem vynikající.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Dobrý den, děkujeme za Vaši pochvalnou recenzi. Máme radost z Vaší spokojenosti a budeme se i nadále snažit o co nejlepší kvalitu našich služeb. Těšíme se na Vaše další objednávky. Tým MAXIVA